Numerologie: het meestergetal 33

Het getal 33 is een meestergetal, welke een potentie geeft om te groeien naar een hoger bewustzijn. Jouw meesterlijke energie is verbonden met genezing, mededogen en met het groeien naar het Christusbewustzijn. De invloed van meestergetal 33 maakt je liefdevol, eerlijk, moedig, veelzijdig en vindingrijk. Je staat klaar om anderen te helpen en hebt de neiging je eigen wensen ondergeschikt te maken aan die van anderen.

Deze energie wordt ook wel de Christustrilling genoemd, de liefdestrilling op het hoogste niveau, het niveau van mededogen. 33  geeft de energie van liefde en compassie aan (het grondgetal is 6) maar dan in onpersoonlijke- universele zin; een liefde voor het bestaan en alles dat leeft.  Het meestergetal 33 geeft de werking aan van het Christusbewustzijn in een mens,  en zich vaak in de vorm van universele dienstverlening. Dat kan zowel op kleine schaal zijn, in het gezin of in de familie, maar ook op grotere schaal als dienstbaar zijn aan de maatschappij of nog breder de mensheid, de natuur of het dierenrijk. Het getal met de moeilijkste taak is 33 wordt wel gezegd. Dit getal is verbonden met bewuste, (geestelijke) dienstbaarheid, verdraagzaamheid, begrip, genezing en opoffering.

Uitdaging
Je mag leren om je emoties te herkennen en te uiten en je (zelf-)oordeel los te laten. Jij moet je licht verspreiden en er zijn voor anderen of voor een hoger doel. Kijk echter uit geen voetveeg te worden voor anderen, gebruik je onderscheidingsvermogen om te zien waaraan je jouw energie geeft of voor wie of wat je je opoffert. Je mag leren evenveel van jezelf te houden als van anderen en ook je eigen behoeften serieus nemen en aangeven.

Kracht
Dit meestergetal geeft je de potentie om een (spiritueel) genezer te zijn en je grote innerlijke vermogens te ontwikkelen ten behoeve van anderen. Kinderen en dieren voelen zich tot je aangetrokken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid te dragen, die je niet altijd waardering van anderen brengt in je leven. Als je in je kracht staat heb je een duidelijke visie op de wereld en ben je bereid mee te werken om die tot een betere en vredige plaats te maken. Je talent kan er ook toe leiden dat je je op het gebied van kunst gaat bewegen, omdat je ervan houdt om harmonie te scheppen en schoonheid te brengen in de wereld.

Meer weten over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over dit meestergetal en alle andere getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn  specifieke getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kun je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

We bieden je verschillende mogelijkheden om je potentie te ontdekken:

  • Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.
  • Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.
  • Je kunt bij ons een uitgebreid, boeiend Numerologie boek bestellen waarin je alles kunt lezen over alle meestergetallen en aan de hand waarvan je al jouw persoonlijke getallen zelf kun berekenen en duiden. Heldere uitleg en veel voorbeelden oa. over Michael Jackson, Mahatma Ghandi, Barack Obama en andere inspirerende persoonlijkheden.

 

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl