Numerologie: het getal 8

Jouw unieke energie is verbonden met praktische doelen, inspanning en relaties. Je bent meestal ambitieus en energiek en hebt een goed een gevoel voor zaken en financiën. Je bent een intuïtieve en analytische denker en een goede kostwinner. IJver, vuur, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en het vermogen de dingen in een ruim verband te zien geven je de ambitie en kwaliteiten om materiële doeleinden te verwerkelijken. Toch ga je op een gegeven moment in je leven ervaren dat dit je geen vervulling brengt en zoek je naar zingeving en jouw plek in het grotere geheel.

Uitdaging
Jij mag leren om overvloed te manifesteren in je leven. Het belangrijkste voor jou is het contact maken met je innerlijke overvloed, je innerlijke kracht en macht. Als je niet in balans bent, probeer je anderen te overvleugelen of onder controle te houden. Door je neiging te hard te werken kan je oververmoeid raken of ziek. Je moet vaak leren omgaan met macht, gezag en geld. Je relaties zijn vaak karmisch en kunnen daarom moeilijk zijn. Ze hebben de bedoeling om te groeien naar een groter vermogen tot liefhebben en geven je de gelegenheid om energie ontstaan in eerdere levens recht te trekken en in balans te brengen.

Kracht
Je hebt de kracht om alle hinderpalen te overwinnen en uiteindelijk te slagen door bekwaamheid en doorzettingsvermogen. Door een balans tussen werken en ontspannen, het toepassen van ethische maatstaven en jouw grote organisatievermogen en inzicht kan je erkenning en beloning verwerven. Je kunt dan ook jouw grote innerlijke kracht en zelfbeheersing gaan gebruiken ten dienste van een hoger doel en anderen aansporen om op eigen kracht succes te hebben. Je gaat dan innerlijke overvloed ervaren als een vervullende en inspirerende staat van zijn.

Meer weten of leren over jouw getallen?

Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier ook kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl