Numerologie: het meestergetal 44

Dit getal is een van de vijf meestergetallen, welke een potentie aangeven om te groeien naar een hoger bewustzijn. Jouw meesterlijke energie is verbonden met de materie en is doelgericht. Je bent zeer vindingrijk, hebt een duidelijke visie maar bent ook voorzichtig. Je bezit de wilskracht om tegenstand onder ogen te zien de energie om grote obstakels te overwinnen. Universele begrippen maken deel uit van je bewustzijn. Gezond verstand en logica steunen je filosofische beoordelingen.

Uitdaging
Je kunt zo aards gericht zijn dat je te veel opgaat in eentonig werk en plichten. Dan verlies je het contact met de bron en kun je overwerkt raken of ontevreden en gefrustreerd. Probeer je ook bewust te worden van wat je niet kunt waarnemen met je fysieke zintuigen, stel je in op je innerlijke Zelf. Dan kun je ook die verborgen kant van jezelf ontdekken en als innerlijke kracht toepassen in je leven. Je moet je geest zo trainen, dat de hogere krachten daarin werkzaam kunnen zijn en je lichaam en omgeving daar op gaan instellen.

Kracht
Je kunt grote verantwoordelijkheden dragen en bezit het vermogen om het beste te maken van elke situatie. Je bent praktisch en kunt goed zaken organiseren en oplossen. Je schijnt te weten waar je naar toe gaat, wat je gaat doen en hoe je het gaat doen. Je kunt anderen ook goed moed inspreken en door jouw bezielde daden een grote bijdrage leveren aan de noden van de wereld. Door moed, vindingrijkheid en beheersing uit te stralen kun je een groot voorbeeld voor anderen zijn.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Numerologie cursus
Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden.

Numerologie boek
Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier ook los kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

 

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl