Numerologie: het getal 4

Jouw unieke energie is verbonden met de aarde,  de wil, vastberadenheid, kracht en het de materie. Je bent doorgaans geduldig, gemotiveerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Je kunt goed organiseren, handelen en ingewikkelde processen beheersen. Je wilt ook goed zorgen voor hen die aan je zorg zijn toevertrouwd. Je hebt een praktisch inslag en goed inzicht in situaties.

Uitdaging
Je mag leren om stabiliteit en veiligheid te bereiken door het volgen van een geleidelijk en stapsgewijs ontwikkelingsproces. Soms heb je de neiging stappen over te slaan of juist te blijven steken in een stap. Jij kunt je energie in de wereld aarden en praktisch gebruiken voor haalbare doelstellingen en die stap voor stap gaan vormgeven. Uitdagingen in gezinsverband of fysieke klachten staan vaak centraal in je leven. Het is daarbij belangrijk dat je je gevoelens herkent, accepteert en verwerkt.

Kracht
Door te leren flexibel te zijn meer naar je intuïtie te gaan luisteren kun je elk gewenst doel in je leven bereiken. Als jij je grote, innerlijke kracht gaat richten kan niets je meer tegenhouden om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Je kunt dan goed mogelijke risico’s inschatten en gaat hoge doeleinden nastreven in plaats van snelle resultaten. Je aangeboren ambitie en praktisch zakelijk inzicht helpen je om jouw hoogste levensdoel te verwezenlijken en een rots in de branding te zijn voor anderen. Door kracht met flexibiliteit, en analyse met intuïtie in evenwicht te brengen kan je veel bereiken. Naast zakelijke beroepen kan je ook goed werken als wetenschapper, arts, verpleger, teamleider, timmerman, dierenverzorger, ecoloog of maatschappelijk werker.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl