Numerologie: het getal 7

In de Numerologie is het getal 7  verbonden met introspectie, spiritualiteit en mystiek. Als zeven mens zoek je naar antwoorden, kun je goed waarnemen en wil je graag zaken doorgronden. Je bezit innerlijke wijsheid, bent sensitief, individualistisch en vertrouwenwekkend. Je voelt liefde voor en verbinding met de natuur. Je bent meestal rustig en gereserveerd, en vaak een kat-uit-de boom-kijker die grotere verbanden kan zien en op zoek is naar de essentie.

Uitdaging
Jij mag leren om meer op jezelf en anderen te vertrouwen zodat je je veilig voelt om je open te stellen en naar buiten toe te laten zien wie je werkelijk bent. Dat begint met leren met vertrouwen op jezelf en je intuïtie, want zo groeit jouw innerlijke wijsheid. Als je positief bezig bent weet je dat je moet communiceren, jezelf openstellen en je ware gevoelens en gedachten delen met anderen. Soms ben je (te) perfectionistisch en raakt daardoor teleurgesteld in je zelf, in anderen of in het leven.

Kracht
Je voelt je aangetrokken tot werk in de sociale/culturele sector, maar hebt ook analytische talenten die je op het gebied van de wetenschap kunt inzetten. Op je best ben je een wijsgeer met diep inzicht in de mystieke betekenis van het leven en de universele wetten. Je kunt anderen daarin ook goed begeleiden als je jezelf helemaal openstelt en durft te vertrouwen op hogere Geestkracht. Dan zie je elke omstandigheid als een les en een mogelijkheid om te groeien en wijzer te worden. Jouw sterke intuïtie helpt je in elke richting die je kiest en geeft je ook het nodige inzicht om anderen te begeleiden.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Numerologie cursus
Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden.

Numerologie boek
Bij deze cursus gebruiken we een boeiend Numerologie  boek, dat je hier ook los kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl