Numerologie: het meestergetal 22

Meestergetal 22 is een van de vijf meestergetallen, welke een potentie aangeven om te groeien naar een hoger bewustzijn op het gebied dat het specifieke getal betreft. Jouw meesterlijke energie 22 is verbonden met wilskracht, doorzettingsvermogen, diplomatie, verantwoordelijkheid en de materie. Het meestergetal 22 staat voor het opbouwen van een nieuw leven en een nieuwe wereld.

Als mens
Getal 22-personen willen de wereld een beetje beter te maken, vaak in materiële zin en gericht op tastbare resultaten (grondgetal is 2+2=4, het getal van de aarde). Het is het getal van organisatietalent, diplomatie, tact en doeltreffendheid.  Het getal 22 duidt mensen aan die erg goed met geld kunnen werken en verantwoording op zich kunnen en willen nemen voor anderen en soms voor grote organisaties en groepen mensen; onder andere door geldzaken voor hen te regelen of andere dingen te regelen en om achter de schermen te werken in verband met verantwoordelijke taken.  Ze houden van reizen, bekwaamheid en samenwerking. Als getal 22 persoon moet je met de voeten op de grond blijven terwijl je geest zich verruimt ten behoeve van stoffelijke idealen. Dit getal kan grote verantwoordelijkheden op zich nemen vanuit een natuurlijk gevoel voor leiderschap en diplomatie.

Uitdaging
Als je niet in balans bent, heb je vaak te maken met pessimisme en een minderwaardigheidscomplex. Dan maak je het werk soms niet af en kan je zelfzuchtig worden. Je mag leren eerlijk in de omgang met anderen te zijn, samen te werken en niet te veel vast te houden aan je uitgesproken meningen. Door je neiging te hard te werken of het te veel inhouden van je emoties kan je ziek worden of oververmoeid raken.

Kracht
In balans ben je krachtig, goed organiserend, invoelend maar ook logisch denkend. Je kunt hard werken en grote projecten op je nemen, waarbij je je diplomatieke kant goed kunt gebruiken. Je bent graag betrokken bij een of andere grote onderneming om je vermogen tot succes uit te dragen. Op je best ga je jouw grote kwaliteiten en mogelijkheden gebruiken voor het bouwen van een betere wereld. Je hebt de krachtige energie van een meesterbouwer en kunt die dienstbaar maken door verbinding te maken tussen de materiële wereld en de geestelijke – of idealistische kanten van het bestaan.

Meer weten of leren over jouw persoonlijke getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier ook los kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl