Themadag ‘Helende relaties’ in deze nieuwe tijd VOL
zondag, 8 mei

Achtergrond

Een partner in een relatie kan spiegelen waar je jezelf tekort doet, waar je zelf een tekort aan zelfliefde, aan zelfacceptatie ervaart.
Maar die ander kan je tekort niet voor jou wegnemen.
Hoe vaak die ander je ook zal bevestigen en liefde zal schenken, alleen jij kunt je zelf naar jezelf toewenden en je diepste pijn helen.
Dat is de uitnodiging aan jou als mens op Aarde, in deze nieuwe tijd.

Wat is een helende relatie?

In een helende relatie hebben partners ervoor gekozen om de weg naar binnen te gaan, ieder voor zich. Ze hebben een bewuste keuze gemaakt om zichzelf  diepgaand te leren kennen en onder ogen te zien, in zowel de donkere als de lichte kanten. Ze nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun aandeel in de relatie. Ze leren te geven en te ontvangen en zoeken hierbij naar een balans in de relatie.

Dieper en dieper gaan ze naar binnen, sluier voor sluier leggen ze af tot ze bij de waarheid van hun eigen ziel aankomen. Onderweg groeien ze in de liefde, helen ze zichzelf, hun relatie en mogelijke karmische relatiepatronen uit het verleden. Het is geen makkelijke weg waar je voor kiest als je zo in je relatie(s) wilt  staan en gaan, maar vanuit het oogpunt van je ziel een louterende weg tot innerlijke vreugde en vrijheid.

Wat doen we vandaag?

Op deze verdiepende dag verkennen we de principes van mannelijke- en het vrouwelijke in onszelf. Je onderzoekt hun betekenis voor jou in je dagelijkse leven. We bespreken ook wat dit betekent voor de mensheid in deze nieuwe tijd, op weg naar het Aquariustijdperk. Dit krijgt onder andere vorm door meditatie, uitwisseling met je medecursisten, oefeningen, reflectieve momenten rondom dit thema en de werking ervan op jou als mens op aarde. Je ontvangt ook praktische handreikingen en tips om balans te vinden in deze principes in jezelf  en in je relaties.

Dagprogramma

Samenkomst
Meditatie
Themabespreking
Uitwisseling over thema
Lunch
Helende oefeningen
Uitwisseling over ervaringen
Afsluitende meditatieve sessie

Praktisch

Tijd: Van 10.00 uur tot 15.30 uur.
Kosten: € 105,00 incl. vegetarische lunch
Korting: Mensen die in 2022 een holistische leergang bij ons centrum volgen, ontvangen €5,- korting op deze helende dag.

Deze dag hoef je zeker niet met een partner te volgen, het is in eerste instantie voor jou zelf bedoeld! Je mag natuurlijk wel je partner mee nemen.

Aantal deelnemers: maximaal 9
Docent: Marleen van Wegberg
Locatie: Ingen, Betuwe.

Ja, ik doe mee!

Lees meer over relaties in het Aquariustijdperk