Numerologie: het getal 9

Het getal 9
Jouw unieke energie is verbonden met onzelfzuchtigheid, mededogen en idealisme. Je bent gevoelig, humaan, ruimdenkend en creatief. Je houdt van harmonie, bent zorgzaam, wijs en spiritueel, alhoewel je dat laatste niet altijd in je leven zo ervaart. Je bent vaak kunstzinnig en hebt inzicht in anderen. Je kunt veel liefde geven en bent gauw enthousiast en kunt dan bergen verzetten.

Uitdaging
Jij mag leren om in overeenstemming met je innerlijke wijsheid te leven en te vertrouwen op je  intuïtie. Als je echter niet in balans bent, neig je tot impulsief gedrag, te kritisch zijn en ijdelheid. Je hebt vaak  moeite met nee-zeggen en loslaten. Je moet ook leren niet over je grens te laten gaan en je behoeften tijdig en duidelijk aan te geven.

Kracht
Je kunt veel tegenslagen ondervinden in je leven en je sterkte wordt vaak beproefd als dit getal je levensdoelgetal is.
Toch heb je de innerlijke kracht om alles te overwinnen en je grote verantwoordelijkheidsgevoel en vergevingsgezindheid maken dat je een inspirerend voorbeeld en een intuïtieve leraar kunt zijn voor anderen. Jouw grote kracht is je vermogen tot het geven van onvoorwaardelijke liefde, als je eenmaal werkelijk verbinding hebt gemaakt met je innerlijke wijsheid. Je kunt anderen dan de weg wijzen op hun levenspad en ook een inspirerende schrijver of spreker zijn.

Meer weten of leren over jouw getallen?

Er valt nog veel meer te weten te komen over je levensdoelgetal en alle andere getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn verschillende getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je levensbestemming gaan leven. Getallen zijn de sleutels tot zelfrealisatie en bakens van licht op je levenspad!

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Ook hebben we een boeiend boek geschreven over de mystieke getallenleer.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl