Numerologie workshop-mystieke getallenleer
zondag, 19 februari

Inspirerende workshop over de mystieke leer der getallen, waarin we aan de hand van je geboortedatum jouw persoonlijke getallen berekenen. Je leert je zielsgetal, levensdoelgetal en de getallen van je levenslessen te berekenen en duiden. Je persoonlijke getallen geven de blauwdruk van je leven aan, zoals die als een zaadje in je ziel is geplant om tot uitdrukking te worden gebracht in dit leven. Door het leggen van verbanden tussen getallen, relaties en omstandigheden in je leven en ontdek je wie je bent en wat je hier komt leren en doen.

Je ontdekt je kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkelpunten wat je zelfinzicht vergroot en zo richting geeft bij het maken van belangrijke keuzes. Je leert ook hoe je  dit voor anderen kunt duiden aan de hand van de geboortedatum. Deze methode is een relatief eenvoudige manier om snel een helder beeld van mensen te krijgen, waarbij je intuïtie zich spelenderwijs ontwikkelt. Daarom is deze workshop ook zeer geschikt voor therapeuten, coaches en anderen die veel met mensen werken. In deze workshop leggen we ook verbinding met de Tarot als beeldentaal van de ziel.

Met behulp van de bijbehorende reader/werkboek kun je thuis zelf verder aan de slag met de mystieke getallenleer. Voor meer verdieping kun je hierna deelnemen aan een vervolgcursus van 5 dagdelen op de vrijdagmiddag. Je ontvangt dan € 25,00 korting op de cursusprijs.

Meer info

Kosten workshop: € 65,- pp. incl. uitgebreide reader/werkboek.
Lunch svp zelf meenemen. Voor thee wordt gezorgd.

Tijden: 10.00-15.00 uur
Workshop begeleider: Marleen van Wegberg
Aantal deelnemers: minimaal 5 maximaal 9
Locatie: Wijk bij Duurstede
Reservering: via Contact
Deze boeiende workshop kan ook op locatie worden gegeven.