Numerologie workshop – Basis workshop Numerologie VOL
vrijdag, 27 september

Deze inspirerende Numerologie workshop over de mystieke leer der getallen is de basis van 4 workshops waarin je de verborgen wijsheid van getallen gaat ontdekken! Aan de hand van je geboortedatum gaan we vandaag aan de slag met jouw persoonlijke getallen: je leert je zielsgetal, levensdoelgetal en de getallen van je levenslessen te berekenen en duiden. Deze getallen geven de blauwdruk van je leven aan, zoals die als een zaadje in je ziel is geplant om tot uitdrukking te worden gebracht in dit leven. Door het leggen van verbanden tussen getallen, relaties en omstandigheden in je leven en ontdek je wie je bent en wat je bestemming is.

Je ontdekt je kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkelpunten wat je zelfinzicht vergroot en zo richting geeft bij het maken van belangrijke keuzes. Je leert ook hoe je  dit voor anderen kunt duiden aan de hand van de geboortedatum. Deze methode is een relatief eenvoudige manier om snel een helder beeld van mensen te krijgen, waarbij je intuïtie zich spelenderwijs ontwikkelt. Daarom is deze workshop ook zeer geschikt voor therapeuten, coaches en anderen die veel met mensen werken.

We werken in deze Numerologie workshop met een nieuw, inspirerend boek! 

Numerologie

Kosten workshop: € 75,- pp. incl. uitgebreid nieuw boek en werkmateriaal.  Dit boeiende boek bevat veel achtergrond informatie en praktijkvoorbeelden.
Heb je het boek al, dan zijn de kosten € 55,00.

Maak svp gelijktijdig met je aanmelding het workshopbedrag over! Pas daarna ontvang je een bevestiging van deelname!

Deze workshop is helaas volgeboekt.

Op 10-11-2019 is de volgende Numerologie workshop: ‘Je persoonlijke Numeroscoop opstellen’.

Op 24 januari 2020 is er weer een Numerologie basis workshop. Daar zijn nog enkele plekken vrij.

Wat neem je zelf mee?
Pen, papier en sloffen of dikke sokken. Als je het boek al hebt neem dat dan ook mee!

Tijden: 13.00-16.00 uur.
Locatie: Wijk bij Duurstede, Romulus 43.

Workshop begeleider: Marleen van Wegberg