Numerologie workshop

Inspirerende Numerologie workshop waarin je een mystieke reis maakt langs alle enkelvoudige getallen en meestergetallen. Je leert jouw zielsgetallen, levensdoelgetal en de getallen van je levenslessen te berekenen en duiden. Je persoonlijke getallen geven de blauwdruk van je leven aan, zoals die als een zaadje in je ziel is geplant om tot uitdrukking te worden gebracht in dit leven. Door het leggen van verbanden tussen getallen, relaties en omstandigheden in je leven en ontdek je wie je bent en wat je levensbestemming is. Je krijgt inzicht in je levenslessen en hoe je daarmee om kunt gaan in het dagelijkse leven.

Wat leer je?
Je ontdekt je zielkwaliteiten, persoonlijke vaardigheden, valkuil en ontwikkelpunten en vergroot daarmee je zelfinzicht wat richting geeft bij het maken van belangrijke keuzes. Je leert ook hoe je  dit voor anderen kunt duiden aan de hand van de geboortedatum. Deze methode is een relatief eenvoudige manier om snel een helder beeld krijgen bij mensen en hun levensthema. Al werkende met de getallen ontwikkelt je intuïtie zich spelenderwijs, waardoor je inzicht steeds meer toeneemt. Daarom is een  inspirerende Numerologie workshop ook zeer geschikt voor therapeuten, coaches en anderen die veel met mensen werken. We werken in deze Numerologie workshop met een nieuw, inspirerend Numerologie boek!

Kosten Numerologie workshop: € 75,- pp. inclusief boek. Heb je ons boek al, dan zijn de kosten €55,- pp. Vanaf 2020 €80,- (met boek) en €60,-( als je het boek al hebt).
Er zijn vier boeiende Numerologie workshops die samen de Numerologiecursus vormen.

Data: zie de agenda

Workshop begeleider: Marleen van Wegberg
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 9                         
Reservering: via Contact.
Let op! Je plek wordt pas gereserveerd na ontvangst van de betaling.
Maak het bedrag gelijktijdig over met je aanmeldingsformulier! Daarna ontvang je een bevestiging van je inschrijving.

Een Numerologie workshop kan ook op locatie worden gegeven binnen Nederland. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bestel alleen het nieuwe Numerologie boek 

Een persoonlijke Spirituele Lifescan aanvragen