Numerologie workshop online ‘Je persoonlijke Numeroscoop’
vrijdag, 3 juli

‘De universele taal  is die van de Heilige Geometrie, universele symbolen en kosmische wiskunde. De kracht van getallen is dat ze een een universele taal weergeven, die van de patronen van de schepping waarop alle rust. Zodra je de onderliggende orde van de Kosmos ontdekt en gaat werken met de wetten die betrekking hebben op het regelen van de energie velden, ga je op galactische niveaus te werken met de universele geest – de hogere geest, het universele bewustzijn. Als deze energie in balans wordt gebracht met het hogere hart – de toepassing van de kracht van de universele liefde- dan ontstaat diepe wijsheid. Zonder liefde bestaat er niets onder de grote centrale zonnen.’

Inhoud
Naast het oefenen met de korte methode in de basis workshop vullen we nu je gehele persoonlijke Numeroscoop in. Dit doen we aan de hand van de uitgebreide methode in het nieuwe Numerologie boek. Ook leer je hoe dit voor anderen te doen. Je gaat steeds meer de relaties zien tussen de verschillende getallen in je leven.

Naast het berekenen en duiden van je zielsgetal(len) en levensbestemming ben je nu ook bezig met de getallen van je ware innerlijk,  persoonlijkheid en levenslot op basis van je geboortenamen. Hierdoor ontstaat een totaalbeeld van jezelf, je wezen en levensomstandigheden, wat je hier komt doen en wat je mag leren in dit leven. 
Je krijgt een heldere toelichting bij je persoonlijke Numeroscoop.

Deze Numerologie workshop is onderdeel van een inspirerende Numerologie cursus.

Kosten
Inclusief Numerologie boek: € 70,00 pp. Je krijgt dit boek dan van te voren thuisgestuurd per postNL.
Heb je het boek al dan zijn de kosten € 45,00 pp.
Tijd 10.00-12.00 uur.
Online via Zoom. Je hoeft hiervoor zelf geen account te hebben maar wel een laptop of computer.
Kort van te voren ontvang je een link om in te loggen in deze webinar.

BOEK DEZE WORKSHOP