Numerologie: het meestergetal 11

Het getal meestergetal 11 is een van de vijf meestergetallen, welke een potentie aangeven om te groeien naar een hoger bewustzijn. In de Numerologie is dit meestergetal  is verbonden met spiritualiteit, geestelijk inzicht, openbaring, creativiteit en intuïtie. Dit getal geeft een groot scheppend potentieel (dubbele 1), sterke mystieke neigingen, grote innerlijke vermogens en aanleg tot leiderschap, vaak een helderziende aanleg. Dit is een dualistisch en geheimzinnig getal (grondgetal is de vrouwelijke 2) dat soms ook excentrieke eigenschappen of uitingen kan geven

Uitdaging
Als je niet in balans bent kun je overgevoelig, onverzettelijk en onberekenbaar zijn en soms te impulsief. Je kunt ontmoedigd raken als je jouw grote idealen niet kunt verwezenlijken in je leven. Als je creatieve energie niet goed kan stromen, kan je last krijgen van fysieke klachten als hernia’s, artritis of keelklachten. Zelfvertrouwen ontwikkelen is vaak nodig om helemaal in jouw kracht te gaan staan en je creatieve energie te laten stromen. Je moet ook leren je energie niet te versnipperen over veel aandachtsgebieden maar te focussen op een idealistisch doel. Evenwicht vinden tussen het materiële, fysieke leven en het spirituele, bezielende leven is voor jou belangrijk om je echt gelukkig te kunnen voelen.

Kracht
Gebruik je krachtige, creatieve energie voor een leven, waarin je daden gewogen en gemeten zijn. Je hebt vele talenten die nieuwe uitingsvormen mogelijk maken en waarmee je anderen kunt inspireren. Je innerlijke gaven kun je sterk ontwikkelen als je op jezelf gaat vertrouwen. Jouw grote inzicht en toewijding moet je zowel idealistisch als praktisch toepassen om een gelukkig en vervuld leven te leiden. De energie van het getal 11 geeft moed, macht en talent met sterke gevoelens van leiderschap.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl