Numerologie: het getal 2

De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Als twee-mens heb je vaak de innerlijke drang om te helpen en ondersteunen. Je bent veranderlijk en meegaand, maar kunt ook besluiteloos zijn. Je komt op anderen soms geheimzinnig over, je bent gevoelig en streeft naar het compromis, een ontmoeting der geesten. Muziek spreekt je meestal aan en werkt helend voor je lichaam en geest.

Uitdaging
Je mag leren om evenwicht te vinden in jezelf en in relatie tot anderen. Je je grenzen leren trekken en met anderen samenwerken in goede harmonie, balans en wederzijdse steun. Doordat je je snel verantwoordelijk voelt voor anderen, vind je het vaak het lastig voor je eigen behoeften op te komen. Als je niet in balans bent kun je overgevoelig en lichtgeraakt zijn, melancholisch en onvoorspelbaar.

Kracht
Wanneer je in balans bent, je grenzen trekt en een duidelijk doel voor ogen hebt ben je ambitieus en kun je op elk gebied een leider zijn.Vaker echter werk je vanuit een dienstbare levenshouding aan een groter doel. Je kunt dan innerlijk zeer sterk en volhardend zijn. Je kunt goed luisteren en anderen van advies dienen. Je bent van nature een diplomaat, bemiddelaar en vredestichter die anderen ook de ruimte geeft om dingen op hun eigen manier te doen.

Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle andere getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl