Numerologie: het getal 6

Het getal 6 is in de Numerologie verbonden met de harmonie, schoonheid en het gezin. Jij bent nauwgezet, hartelijk, vrijgevig en betrokken als zes mens. Je zoekt vrede en harmonie, bent geduldig zorgzaam en intuïtief. Je bent doorgaans trouw en verzorgend voor degenen die je liefhebt en werkt hard om de huiselijke harmonie als je ideale levensweg te handhaven.

Uitdaging
Jij mag leren om jezelf en anderen te accepteren zoals je bent en je perfectionistische neigingen te overwinnen. Je hebt vaak grote idealen en een sterke visie en daardoor strenge normen op grond waarvan je jezelf en anderen beoordeelt. Daardoor kan je teleurgesteld raken in anderen of in jezelf. Laat je idealen wat meer los en weet dat iedereen dingen te leren heeft in dit leven. Je bereikt dan meer en geniet ook meer van het leven. Als je niet in balans bent, ben je soms overbezorgd of verstikkend voor anderen.

Kracht
Je hebt een sterk intuïtief gevoel en kunt dat ontwikkelen dat als een krachtige, innerlijke hulpbron. Je gaat dan mee met de stroom van het leven en kunt daarvan genieten zonder je zorgen te maken. Met je warme uitstraling stel je anderen op hun gemak en kun je hen helpen en inspireren hun schoonheid en perfectie te ontdekken en hen de mooie kanten van het leven te laten zien. Je kunt kiezen uit vele beroepen, bijvoorbeeld op het gebied van verzorging, onderwijs,  arts of coach of een kunstzinnig beroep.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Numerologie cursus
Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier ook los kunt bestellen.

Numerologie consult
Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl