Numerologie: het getal 3

Je energie is verbonden met het getal 3, de geest, creatieve- en emotionele expressie. Je bent een expressieve, originele denker en vaak kunstzinnig aangelegd. In balans ben je inspirerend, communicatief, zorgend en sociaal. Je houdt niet van routinewerk en vaak werk je het beste alleen, je bent zeer vrijheidslievend. Het getal 3 staat ook voor het kind, voor spelen en voor creativiteit.

Uitdaging
Je mag leren om je emotionele gevoeligheid te gebruiken om jezelf tot uiting te brengen in de wereld. Dat betekent het eerlijk en direct delen van ware gevoelens en het aanmoedigen van anderen hetzelfde te doen. Daartoe moet je eerst je diepe emotionele gevoeligheid in evenwicht brengen en je zelfvertrouwen vergroten. Als je niet in balans bent, kan je de neiging hebben anderen te manipuleren, omdat je je werkelijke gevoel niet durft te uiten door een gebrek aan zelfvertrouwen.

Kracht
Je kunt sterk worden geïnspireerd waardoor creativiteit op alle gebied kan ontstaan. Je hebt een aantrekkelijke en warme energie waar anderen zich snel bij thuis voelen. Op je best kun je anderen inspireren en aanmoedigen op hun levenspad, bijvoorbeeld als coach of adviseur. Maar in jou schuilt ook een kunstenaar en alles op het gebied van creatieve expressie en communicatie past goed bij jouw levensbestemming.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl