Privé: Online Numerologie workshop ‘Ziel en Levensbestemming’ VOL
donderdag, 14 september

Deze inspirerende Numerologie workshop over de mystieke leer der getallen is de basis van een cursus bestaande uit 5 workshops waarin je de verborgen wijsheid van getallen gaat ontdekken!

Achtergrond
Vragen als: “wie ben ik”, “waarom ben ik hier”, “waar kom ik vandaan” en “waar ga ik naar toe” houden ons al sinds de Oudheid bezig. Misschien voel jij ook een verlangen om hier een antwoord op te vinden, om de zin van je bestaan te doorgronden? Om je levensdoel en levenslessen te leren kennen? Om handen en voeten te geven aan deze potentie?  Deze boeiende workshop geeft je antwoorden op deze vragen en handvatten om je levensbestemming te gaan vervullen!

Wat doen we?
Aan de hand van je geboortedatum ga je vandaag aan de slag met jouw persoonlijke getallen: je leert je zielsgetal, levensdoelgetal en de getallen van je levenslessen te berekenen en duiden. Deze getallen geven de blauwdruk van je leven aan, zoals die als een zaadje in je ziel is geplant om tot uitdrukking te worden gebracht in dit leven. Door het leggen van verbanden tussen getallen, relaties en omstandigheden in je leven en ontdek je wie je bent en wat je levensbestemming is.

Wat leer je?
Je ontdekt je kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkelpunten wat je zelfinzicht vergroot en zo richting geeft bij het maken van belangrijke keuzes. Je leert ook hoe je  dit voor anderen kunt duiden aan de hand van de geboortedatum. Deze methode is een relatief eenvoudige manier om snel een helder beeld van mensen te krijgen, waarbij je intuïtie zich spelenderwijs ontwikkelt. Daarom is deze workshop ook zeer geschikt voor therapeuten, coaches en anderen die veel met mensen werken. We werken in deze Numerologie workshop met een nieuw, inspirerend boek! 

Kosten basisworkshop: € 55,- pp. excl. boek. Bestel het boek svp apart in onze webshop.  Je ontvangt dit dan van te voren thuis per post.

BOEK DEZE WORKSHOP


Tijden: 19.00-21.00 uur.

Workshop begeleider
 Marleen van Wegberg