KOSMOS EN KWINTESSENS

De ruimte om ons heen is gevuld met een subtiele materie, een kwintessens, die overal rondom ons en in ons te vinden is. Deze materie is vormloos, en we kunnen deze gebruiken om de meest fantastische dingen tot stand te brengen. In de spirituele wereld kijkt men met interesse naar onze scheppingen en beoordeelt onze scheppingen in het licht van de eenheid en de liefde. Wanneer we als mens niet bijdragen aan de universele harmonie, als we storend of destructief werken, worden ons goede omstandigheden of mogelijkheden ter realisatie van onze ideeën onthouden.

Met behulp van onze gedachten kunnen we vormgeven aan deze subtiele materie waaruit alles bestaat, kunnen we de wat we noemen etherische kwintessens in beweging zetten als we dat doen in overeenstemming met de harmonie in de schepping. We kunnen op een positieve manier leren werken met onze gedachten, waardoor we een goddelijke betekenis geven aan alle activiteiten in ons leven, zodat ze heilzaam zijn voor onszelf en voor alle anderen op aarde.

Met dit innerlijke werk dat we dagelijks kunnen doen, kunnen we uiteindelijk het hele universum bewegen. Of we nu aan het werk zijn, mediteren, wandelen, eten of afwassen, we kunnen elke activiteit gebruiken om innerlijk zuiverder, lichter, krachtiger en welvarender te worden. Zo kunnen we op een positieve, krachtige manier bijdragen aan de vernieuwing die nu zo nodig is in de wereld. Elke vernieuwing begint in onszelf!

Lees meer over je gedachten als creatie middelen