Meestergetal 55 in het Aquariustijdperk

De traditionele Numerologie kent een beperkt aantal meestergetallen. Een meestergetal wordt, in tegenstelling tot andere getallen, niet gereduceerd tot een enkelvoudig getal. Het geeft de potentie tot het bereiken van meesterschap, leiderschap, hoog bewustzijn en volmaaktheid aan in relatie tot de gebieden waarin het werkzaam is. Ieder meestergetal is energetisch verbonden aan een specifieke vibratie of toon. Het geeft in het leven van een mens de mogelijkheid tot een verhoogd bewustzijn. Als deze kracht volledig ontwaakt geeft het nieuwe omstandigheden, een nieuw lichaam en een nieuw leven, in harmonie met het Goddelijke Plan der schepping.

Het Christusbewustzijn
Deze verhoogde staat van bewustzijn wordt ook wel de geboorte van het Christusbewustzijn in de mens genoemd. Het is verbonden met een diep verlangen naar eenheid en Liefde. Het ligt in de bedoeling van het Goddelijke Plan der schepping dat uiteindelijk iedereen op deze Aarde dit bewustzijn in zichzelf bereikt. Daarmee wordt de mensheid, de wereld en de kosmische evolutie naar een hoger niveau getild. In deze Aquariustijd worden steeds meer mensen zich hiervan bewust en kiezen zij voor het pad der inwijding om deze kracht in zichzelf vrij te maken.

Een mystiek pad dat leidt tot een volledig bewuste verbinding met het hogere Zelf. En via het hogere Zelf vervolgens met de Hiërarchie ofwel de Grote Witte Broederschap van Liefde en Wijsheid. Meestergetallen zijn het getal 11 en de veelvouden daarvan, zoals 22, 33, 44, tot en met 55. Dit laatste meestergetal wordt niet als zodanig gezien in de traditionele Numerologie. In mijn nieuwe boek geef ik mijn ervaring en visie aan met betrekking tot  het vrijkomen van de hogere trilling van dit getal en zijn uitdagende potentie voor dit Aquariustijdperk. Een nieuw meestergetal in een nieuwe tijd!

Lees meer over de werking van 55 in het Aquariustijdperk

Meer weten over Numerologie?

Workshop over de Meestergetallen