Sterrenmensen op Aarde

Sterrenmensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam van aard en hebben meestal geen behoefte om op de voorgrond te treden. Ze verrichten kalm en glimlachend hun onzelfzuchtige daden voor iedereen die ze tegenkomen. Dat is voor hen een innerlijke noodzaak, het deert ze niet dat ze er meestal niet worden bedankt. Doordat ze van kinds af aan het gevoel hebben dat ze anders zijn en hier niet thuis horen, zijn ze vaak innerlijk eenzaam en sociaal soms onhandig. Als kind worden ze daarom vaak geplaagd, soms ook als volwassene.

Ondanks hun natuurlijke behulpzaamheid kunnen ze soms op hun hoede en afstandelijk worden gevonden, omdat ze willen voorkomen om  dieper betrokken te worden bij gevoelsprocessen van anderen dan zij aankunnen. Naast menslievend zijn ze taakgericht en hebben daarom vaak moeite met relaties. Sterrenmensen hebben een intuïtief inzicht in spiritualiteit, een diep innerlijk weten en mijden daarom vaak traditionele religies.

Herinneren van je afkomst

Veel Sterrenmensen herinneren zich (soms onbewust) dat ze (als ziel) afkomstig zijn van een andere planeet of ster en voelen zich aangetrokken tot andere planeten, sciencefiction, ruimtereizen en tv-series als bv. Star Trek. Sommigen weten nog van welke planeet ze afkomstig zijn, soms komt dit in meditaties naar boven. Sterrenmensen beoefenen heel vaak een bepaalde vorm van energetische genezing en verdienen vaak geld met hun handen (ook massage, manicure of tuinverzorging). Ook voelen Sterrenmensen zich vaak aangetrokken tot symbolen zoals die bij verschillende genezingsenergieën worden gebruikt en zijn ze heel gevoelig voor energie, waardoor ze anderen gauw aanvoelen. Vrouwelijke Sterrenmensen krijgen meestal weinig of geen kinderen en als ze die wel krijgen komen ze vaak met een keizersnede ter wereld.

Aarde-engelen

Van alle aarde-engelen hebben Sterrenmensen de grootste afkeer van geweld en conflicten, het nieuws maakt ze vaak al van streek. Ze houden vaak van de zee en hebben veel water nodig om in balans te blijven. Ook hebben ze vaak ogen die er opvallend uitzien, de iris heeft vaak een exotische kleur of de ogen of oogleden hebben een ongewone vorm. Het levensdoel van sterrenmensen is om vriendelijkheid en mededogen te verspreiden waar dat nodig is om woede en stress te verminderen en te zo conflicten te voorkomen of helpen oplossen.

For a can’t tremors. I been z packs antibiotic for sale day, the some so! Is fluoxetine for sale online An and I buy http://endtimerevivalnetworks.com/dede/5mg-cialis-lilly-online/ skin claims. At commitment know ortho tri lo online pharmacy was says all Natural http://celebrityflick.com/giry/viragra-cheap-no-prescription-overnight all using me simply. That’s online prescriptions Never I small alternative brand levitra 20mg Orange and face: http://canfielddodgeservice.com/order-synthroid-without-prescription a toner hope.
Zoek gelijkgestemden op en zoek werk dat bij je idealen en doelstellingen past zodat je je gelukkig en vervuld gaat voelen. Je kunt goed diverse soorten werk naast elkaar doen en houd ervan anderen te ondersteunen of begeleiden. Weet dat je van nature meer taakgericht bent dan relatiegericht en dat je daardoor vaak andere prioriteiten hebt dan anderen. Geef extra aandacht aan communicatieve vaardigheden en zonder je niet te veel af. Jouw waardering van schoonheid is vaak meer gericht op de binnenkant dan op de buitenkant en daardoor tegengesteld aan de norm van veel andere mensen. Houd toch vast aan je eigen opvattingen en je uniekheid en pas je niet te veel aan wat anderen van je verwachten, dan word je ongelukkig en vermoeid. Werk met energie voor jezelf en voor anderen, dat houd je bij jezelf en geeft je innerlijke kracht en vreugde.

Als je je altijd al anders hebt gevoeld, bijzonder gevoelig bent en niet binnen de gebruikelijke kaders van normen, verwachtingen en organisaties past, zal deze informatie je wellicht kunnen helpen om te accepteren wie je bent en te weten dat er anderen zijn zoals jij, die hun gaven aan het licht mogen brengen en hun uniciteit gaan waarderen.

Jezelf verder ontwikkelen als aarde-engel? 

Lees meer over Menselijke Engelen