De waarheid van je eigen ziel

Het leven heeft je al over vele wegen geleid, en ook vele zijwegen laten ervaren in je zoektocht naar ‘de waarheid’. Maar nu weet je dat de hoogste waarheid altijd in je zelf gevonden wordt. Want wat zo diep in je resoneert, is de waarheid van je eigen ziel – en nu is het tijd om die te gaan leven!
Om je eigen ziel en haar oneindige, diepe verbinding met de Bron te zoeken en haar licht en liefde je te laten vullen.
Je kunt van de ene kant van de aarde naar de andere dwalen, naar Tibet, Hawaï of  welke spirituele plek dan ook , maar al deze reizen leiden je uiteindelijk ook terug naar de diepste waarheid in jezelf.  Dat is waarom je hier op aarde bent!

Het Gouden Tijdperk
Je koos er misschien voor om terug te komen om de mensheid te helpen bij de grootste verandering in het collectieve bewustzijn verbonden aan de planeet Aarde die ooit heeft plaatsgevonden. De mensheid heeft je nu nodig om je licht te schijnen en hen te inspireren hetzelfde te gaan doen!
Ga voor je eigen waarheid en integriteit staan en neem geen genoegen met minder dan de hoogste waarheid van je eigen ziel. Op deze wijze draag jij bij aan de dageraad van een nieuwe tijd, ook wel het Gouden Tijdperk genoemd.

Alleen vanuit ieders individuele, menselijke bewustzijn en handelen kan wezenlijke transformatie op mondiaal niveau ontstaan. Alle kleine vonkjes van licht te samen ontsteken het grote Licht, de grote verandering in bewustzijn die nu in dit Aquariustijdperk zo nodig is in de wereld.
Als je dat innerlijke verlangen voelt, houd het dan dicht bij jezelf. Je hoeft jezelf niet te verliezen in grote daden en eindeloze acties. Het zit hem meer in de kleine dingen, heel dichtbij….

Bron: Mystieke Leergang

De vijfde dimensie

Wie ben je, wat wil je, wat is je zielsverlangen?