De Leeuwenpoort als overgang naar 2020

Sinds de opening van de Leeuwenpoort is er een hele mooie en krachtige gouden energie binnen gestroomd vanuit de hogere kosmische gebieden die in verbinding staan met Sirius, onze spirituele zon. Dit geeft nieuw leven, en nieuwe kansen om je missie te vervullen en jouw waarheid te gaan leven. Het geeft je de mogelijkheid om deze vuur-energie door jou heen te gaan verankeren op de planeet Aarde.  Vuur energie geeft krachtige impulsen, die zowel op de het energieveld van de Aarde als collectief, als van ons als individuele mens een sterke zuiverende werking hebben. Unieke kansen dienen zich aan en is aan ons of we deze durven aan te pakken.

De vijfde dimensie
Immense vibrerende upgrades van energie, op cellulair en dna niveau geven ons een impuls komen om steeds verder in de vijfde dimensie te gaan leven. De dimensie van liefde en eenheid. Om daar naar toe te groeien gaan we eerst door de vierde dimensie heen, een niet materiële dimensie van oude belemmerende overtuigingen, angsten, beperkingen en vastgeroeste rollenpatronen. Oude zaken die niet meer dienstbaar zijn aan de ontwikkeling van je ziel komen nu aan het licht. Dit kan ook een lastige periode zijn, waarin wordt gevraagd om in je kracht te gaan staan en je (edel)moedige hart aan te spreken.

Het is zeker in deze tijd belangrijk om je grenzen aan te geven. Om  jezelf en anderen te vergeven en je af te stemmen op de onvoorwaardelijke liefde van je hart en je vrouwelijke intuïtie. Dat geeft inspiratie, balans, oneindigheid en overvloed op alle terreinen van het leven.Houd je zelf niet klein en niet in, laat maar zien wie je echt bent. Pak uitdagingen maar aan maar doe het gebalanceerd! Wees niet overmoedig en streef niet naar uiterlijke macht, dit kan een valkuil blijken te zijn. Het gaat om innerlijke kracht, met liefde naar buiten gebracht. Dit laat zich zien in uithoudingsvermogen, vasthoudendheid als het gaat om jouw innerlijke waarden en integriteit, edelmoedigheid en doorzetten in je ideaal.

Inspiratie
Als je echt geïnspireerd bent en doet waar je van houdt, kun je niet wachten om in de ochtend op te staan. Je bent klaar om de dag te beginnen en te doen wat er gedaan moet worden, met grote liefde. Je zult geïnspireerd worden en anderen inspireren. Je zult er zijn om je met hart en ziel in te zetten voor wat je wilt en waar je van houdt. Je hebt niet eens iemand nodig om je te herinneren aan wat je moet doen of zijn, het gaat bijna als vanzelf als je bent afgestemd op de hogere energie van je ziel.

We bevinden ons nu in een overgangstijd naar 2020, waarin een grote potentie aan vrouwelijke energie kan worden aangesproken, verbonden met het meestergetal 22. Het getal van de bruggenbouwer, die een brug slaat tussen de materiële wereld en de spirituele wereld, tussen Hemel en Aarde.

Aquariustijdperk