De Gouden Eeuw

Als je vanuit hart en ziel werkt, wordt alles wat je creëert doordrenkt met de energie van liefde. Wanneer de energie van liefde daar is, zal het gelijke energie aantrekken en versterken. Wat je met liefde creëert, verspreidt zich razendsnel op basis van deze universele energie, als dragende kracht van de Kosmos. Dit is in wezen waar het in de op handen zijn Gouden Eeuw om draait.

Kun je je voorstellen dat iedereen met liefde begint te werken en geïnspireerd wordt om vanuit zijn hart en ziel te creëren? Dat alles dat we scheppen niet alleen in harmonie is met de rest van de schepping, maar ook doordrenkt en bekrachtigd is met de pure, stralende energie van onvoorwaardelijke liefde? Het lijkt nu nog een utopie misschien, maar toch zijn we als mensheid op weg om dat waar te gaan maken. Het ligt besloten in de evolutie van de mensheid en de Kosmos en is het stralende en wenkende perspectief van de Gouden Eeuw zoals het Aquariustijdperk wordt genoemd.

Daartoe komt nu in deze tijd eerst alles dat nog geen liefde is aan het licht. Het wordt uitvergroot en pijnlijk helder, zodat wij uiteindelijk bewust kunnen kiezen om het anders te doen, omdat we gaan inzien en ervaren dat het niet anders kan. Dat we als bewoners van deze planeet een geheel zijn met elkaar en met onze moeder Aarde en daarom ook onszelf en de Aarde schaden als we vanuit eigen belang blijven handelen.

Het is de grote uitdaging van deze tijd, dat we ons dat gaan realiseren en bewuste keuzes gaan maken- doordrenkt met universele liefde en vanuit een gevoelde eenheid.  We gaan een opening van het collectieve hartchakra van de mensheid ervaren, omdat er nu een grote verandering gaande is, een kosmische golf van nieuwe energie op een hogere frequentie binnenstroomt en de balans terugbrengt tussen hoofd en hart. Tussen denken en voelen. Stel je eens voor welk een immense kracht er vrijkomt als we hoofd en hart op een lijn brengen en van daaruit met grote liefde voor alles dat leeft gaan handelen!

Lees meer over de Gouden Eeuw en Aquarius

Het wonder van je roeping

Het Aquariustijdperk en de vijfde dimensie

Houd je hart open!

©Marleen van Wegberg