Numerologieboek

Ook als je denkt niets te hebben met rekenen en wiskunde, kan dit boeiende boek een vernieuwde kennismaking zijn met getallen. Want elk getal heeft een eigen, innerlijke betekenis en kan dienen als een bron van informatie en inspiratie. Je kunt getallen zien als een algoritme van de schepping. De getallenleer of numerologie is al eeuwenoud en met enige oefening bijzonder toegankelijk. Dit boek bevat naast een uitgebreide beschrijving van alle getallen, ook een deel waarin de praktische toepasbaarheid van de getallen behandeld wordt.

Aansprekende voorbeelden van beroemdheden als Nelson Mandela, Barack Obama en Angelina Jolie, worden zorgvuldige geanalyseerd. Dat schept veel duidelijkheid over de methode, zodat je als lezer ook makkelijk zelf aan de slag kunt gaan om zo je eigen getallen te berekenen. Die getallen kunnen helpen om ons potentieel te ontdekken en onze diepste verlangens vorm te geven. Want hoewel een mens meer is dan een getal, kunnen getallen veel zeggen over de mens.
Auteur is Numeroloog, docent en als holistische coach verbonden aan het Centrum voor Mensontwikkeling en Spiritualiteit. Zij trekt de eeuwenoude getallenleer ook door naar de toekomst en introduceert een nieuw meestergetal (55).’
         Recensie van Biblion
Meer over het Numerologie boek
Bestel dit boek