Kosmische vernieuwing op menselijk niveau

Je hebt het zeker al gemerkt, maar er is veel in beweging in de Kosmos. Dat merken we ook aan alle chaos op het wereldtoneel, stormachtige tijden in de politiek, op het gebied van gezondheid maar ook in de natuur, de bosbranden, orkanen en tornado’s, het zijn allemaal reflecties van kosmische, energetische bewegingen. Ook innerlijk heeft dit zijn weerslag in ons als individuele mens. Misschien ben je wat eerder uit je evenwicht dan anders, voel je wat zwaarte of verdriet. Veel komt nu naar de oppervlakte in ons om te worden gezuiverd, oude (karmische) patronen, innerlijke belemmeringen, angsten. Dit voelt vermoeiend en lastig, maar heeft ook de bedoeling om ruimte te maken voor het nieuwe, dat in ons naar boven wil komen. Met name vrouwen zijn daar nu heel gevoelig voor.

Vanaf 2020 zijn we namelijk in een hele andere energie gekomen, de energie van Isis, het universele vrouwelijke, een zachte kracht die de wereld nu zo nodig heeft. Ik denk dat dit veel veranderingen gaat brengen, die de dageraad van een Nieuwe Tijd aankondigen. Vrouwenpower, maar dan anders dan tot nu toe….De energie van Isis, een krachtige vrouwelijke energie, verbonden met intuïtie, mededogen en innerlijke wijsheid. De energie die nodig is om echte vernieuwing in de wereld te bewerkstelligen.

Om hier echt anders mee om te gaan kun je een individueel Transformatie Programma volgen, bestaande uit online coaching en het volgen van een holistisch programma gericht op transformatie van oude patronen en spirituele groei. Misschien heb je interesse om jezelf verder te ontwikkelen en wil je meer weten over alle mogelijkheden. Neem dan gerust even contact op met je vragen.

Lees ook: Het wonder van je roeping