Numerologie: de getallen van Michael Jackson

Klein stukje uit het nieuwe Numerologie boek, over de getallen van Michael Jackson:

De vijf energie maakte dat Michael heel gevoelig was, nieuwsgierig, creatief en perfectionistisch.

“Dit getal is verbonden met het leven en de vitaliteit. In essentie is het getal 5 het getal van het leven. Een vijf leeft het leven tot op de bodem in een fysieke incarnatie; hij extraheert de essentie van iedere ervaring in zijn leven en laat geen ervaring los zonder deze volledig te hebben verkend. Dit geeft op persoonlijk vlak een drang naar vrijheid, ongebondenheid en onafhankelijkheid. We kunnen ons voorstellen dat dit voor de jonge Michael een moeilijk getal was daar hij weinig vrijheid ervaarde in zijn jonge leven, omdat zijn vader zeer dominant was en hij nog zeven oudere broers had waarmee hij al vroeg in zijn leven moest optreden. Vaak heeft het getal 5 te maken met hard werken om het gewenste doel te bereiken. Het is ook het getal van vreugde en verdriet; de twee kwaliteiten waartussen een vijf heen en weer gaat totdat hij ze verenigt op een hoger niveau, in de universele Liefde.

Hij was leergierig en wilde veel zelf ervaren,  nam niet snel iets van anderen aan. Reizen was een van zijn zielsverlangens en verruimende zijn creatieve geest is. Hij had een nerveuze, rusteloze energie en maakte veel veranderingen mee in zijn leven, waarbij hij steeds de keuze moest maken tussen twee uitersten. Dit maakte dat hij vaak in extremen verviel, bijvoorbeeld in het veranderen van zijn uiterlijk en in zijn levensstijl. Hij kon zeer onderhoudend zijn, was kunstzinnig en handig. Creatief ondernemen paste goed bij zijn scheppende vermogen en zakelijke vaardigheden. Hij was ook sterk intuïtief en wist daardoor vaak op het juiste moment de goede woorden of oplossingen te vinden.”

Lees meer over de getallen van Michael Jackson, Mahatma Ghandi, Barack Obama en andere bekende persoonlijkheden, maar ook over jouw eigen getallen in: Nieuw Numerologie boek

Numerologie

Een mystieke reis langs de getallen.

 

Je kunt bij ons ook een boeiende Numerologie cursus  of Numerologie workshop volgen!

Lees meer over jouw getallen