Terug naar de eenheid

“Op deze mystieke reis langs de getallen zijn onze persoonlijke getallen bakens van stralend Licht. Licht is dan niet alleen de weerspiegeling is van hoog bewustzijn maar ook van de universele, onvoorwaardelijke liefde. Het ingewijde bewustzijn in de mystieke betekenis van getallen helpt ons om belemmerende, innerlijke patronen te transformeren naar helpende patronen, waardoor onze scheppende liefdeskracht vrij kan komen. Het vergroot het inzicht in zielkwaliteiten, creatieve vermogens en levensbestemming.

Innerlijke tegenstellingen overbruggen

Door het ontdekken van deze route gaan we stap voor stap ons eigen wezen met al zijn potentie verkennen. Zo worden we meer heel op het niveau van onze ziel. Wij zijn nu aangekomen op het moment van onze evolutie op de aarde waar wij onze bipolariteit moeten integreren en de kunst moeten ontwikkelen de tegenstellingen te overbruggen in wederzijdse verrijking. Dit maakt ook de weg vrij om de verbinding te gaan maken met geestelijke dimensies en te gaan leven vanuit ons hogere Zelf. Dit is een mystieke reis die ons weer terug leidt naar Thuis. Terug naar de eenheid van waaruit we zijn ontstaan.”

Uit het nieuwe Numerologie boek: Een mystieke reis langs de getallen. Vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk.”

Meer over Numerologie